If You do not receive an email after registering ,check your spam folder in Your mailbox .
Auto registration in the queue from 5 minutes to 12 hours


If you have problems logging on the forum, write your message in the technical support forum
Registration is not required


Technical support Forum

KW T 609 speedometer problem

Avatar
Topic author
Stangenberg
VIP
VIP
Posts: 18
Joined: 22.07.2018
Age: 47
Reputation: 2 (+2/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 9 months 30 days
Flag: Germany

KW T 609 speedometer problem

Unread post #1by Stangenberg » 28.09.2018, 13:10

hello the speed indicator does not match the speedometer. e.g. according to navi, the speedometer shows 75 mils at a speed of 80 miles.

Added after 1 minute 4 seconds:
Addendum to the ATS new version 1.32

Avatar
Yanks
VIP
VIP
Posts: 2
Joined: 23.09.2018
Age: 35
Reputation: 0 (+0/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 7 months 28 days
Location: Gainesville Florida
Flag: United States of America
Contact:

T609

Unread post #2by Yanks » 01.10.2018, 04:30

the T609 midd gauge is no longer working the air pressure gauge is no longer working

Avatar
Topic author
Stangenberg
VIP
VIP
Posts: 18
Joined: 22.07.2018
Age: 47
Reputation: 2 (+2/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 9 months 30 days
Flag: Germany

Unread post #3by Stangenberg » 08.10.2018, 23:47

und werden die Fehler ihrgendwann behoben werden?

Avatar
dfcp
VIP
VIP
Posts: 4
Joined: 09.01.2017
Reputation: 0 (+0/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 2 years 4 months
Flag: Belgium

Speedometer

Unread post #4by dfcp » 04.12.2018, 18:35

Same problem with K200 and K108

The fix is the parameters from the speedometer. the must be 127 an not 120 or 130. The problem is to acces the file its protected

Avatar
Geronimo_Express
VIP
VIP
Posts: 127
Joined: 12.01.2017
Age: 57
Reputation: 186 (+186/−0)
Loyalty: 155 (+156/−1)
With us: 2 years 4 months
Location: Taree, Australia
Flag: Australia
Contact:

Unread post #5by Geronimo_Express » 05.12.2018, 12:12

Hi dfcp,

I did a couple of fixes for the K108 and K200 guages a few months back which includes fixing the error in speedometer, and they are in an older thread here on the forum.

Here's the page link to the thread:

viewtopic.php?f=54&t=980

I'm still using these myself in 1.32 so you might want to give them a try. There are versions for both ATS and ETS2.

If you have any problems you can post into the other thread and I will be notified and will help if I can. :wink:

Cheers
Ian D
OziModz Custom Mods
https://ozimodz.com

Avatar
dfcp
VIP
VIP
Posts: 4
Joined: 09.01.2017
Reputation: 0 (+0/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 2 years 4 months
Flag: Belgium

Speedometer

Unread post #6by dfcp » 06.12.2018, 01:48

Geronimo_Express,

I now Geronimo.

I use your ansowe work, for the K108 and K200, but the speedometer is not correct. I have change te paramter from 130 to 127, and this work perfect. When i drive 50 miles, the needle is just 50 miles.


But the KW 908 and 609 are not correct, but the files are protected to tweak the animation files. I can use Dart but i dont now is it correct to do also. I respect the work from RTA.


Cheers, and sorry for my english


Return to “Technical support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: folty07 And 1 guest