If You do not receive an email after registering ,check your spam folder in Your mailbox .
Auto registration in the queue from 5 minutes to 12 hours


If you have problems logging on the forum, write your message in the technical support forum
Registration is not required


Technical support Forum

Proposals-Wishes-bugs k 108

Avatar
room217au
VIP
VIP
Posts: 293
Joined: 29.06.2016
Reputation: 84 (+84/−0)
Loyalty: 95 (+95/−0)
With us: 4 years
Flag: Australia

Unread post #81by room217au » 07.03.2019, 02:39

Geronimo_Express wrote:perhaps the SISL's Megapack that you're running has been updated and is newer than the version I am running?
SiSL last updated his Pack on Jan 27 this year. It's also the only workshop mod I have.

Geronimo_Express wrote:So do you have two nodes where the steering wheel is?
Correct. Your gauges are also way different than mine.

Geronimo_Express wrote:And are there any clues in your game log, such as "missing parts" or "dangling pointers"?
Nothing in game.log
Quite bizarre.
The truck is downloaded from Mega and was added December 18, 2018
Two wrongs don't make a right, but three lefts.. do.

Avatar
room217au
VIP
VIP
Posts: 293
Joined: 29.06.2016
Reputation: 84 (+84/−0)
Loyalty: 95 (+95/−0)
With us: 4 years
Flag: Australia

Unread post #82by room217au » 07.03.2019, 08:43

Ok, I've managed to solve a couple of things..
Seems that the 3rd party "Cabin Accessories for ATS v2.0" was overwriting the GPSna in the K108 cabin. Just that one accessory.
As I type this I'm thinking that maybe I should put K108 truck higher than CabAcc2.0 in priority. Hmm.
I'd like that CabAcc mod because it allows SiSL's mega pack to actually work properly.

The steering wheel is still not present though until I click on its node.

Added after 14 minutes 19 seconds:
More success. Changing priority on CabAccv2.0 allows for SiSL's Windshield Sets and therefore both GPS and Truck Info on the front glass.
We'll go with that.
Two wrongs don't make a right, but three lefts.. do.

Avatar
wombat457
VIP
VIP
Posts: 350
Joined: 19.01.2019
Reputation: 289 (+289/−0)
Loyalty: 253 (+253/−0)
With us: 1 year 5 months
Location: Expat Aussie in US
Flag: Australia

Trailers and Tucks...

Unread post #83by wombat457 » 09.03.2019, 17:03

A couple of things I would like to see:

1. The ability to add lighting to the trailers, similar to the way accessory lights can be added to fuel tanks and so forth.

2. Be able to have the option of "Paintable" logo's and chromed Cabin Parts on the trucks.
Cheers Mate ...
Tony

Avatar
room217au
VIP
VIP
Posts: 293
Joined: 29.06.2016
Reputation: 84 (+84/−0)
Loyalty: 95 (+95/−0)
With us: 4 years
Flag: Australia

Unread post #84by room217au » 11.03.2019, 11:43

wombat457 wrote:The ability to add lighting to the trailers
That will come with trailer ownership. Hopefully soon.
Two wrongs don't make a right, but three lefts.. do.

Avatar
wombat457
VIP
VIP
Posts: 350
Joined: 19.01.2019
Reputation: 289 (+289/−0)
Loyalty: 253 (+253/−0)
With us: 1 year 5 months
Location: Expat Aussie in US
Flag: Australia

Unread post #85by wombat457 » 11.03.2019, 16:05

I got the Updated Maxi Cube Trailers for Ownership in Mega last night ... although I haven't looked at it in any depth as yet.
Cheers Mate ...
Tony

Avatar
room217au
VIP
VIP
Posts: 293
Joined: 29.06.2016
Reputation: 84 (+84/−0)
Loyalty: 95 (+95/−0)
With us: 4 years
Flag: Australia

Unread post #86by room217au » 12.03.2019, 16:19

wombat457 wrote:I got the Updated Maxi Cube Trailers for Ownership in Mega last night ... although I haven't looked at it in any depth as yet.
As far as I can see, the only accessories options on the Maxicube trailers is rims and tyres.
Two wrongs don't make a right, but three lefts.. do.

Avatar
wombat457
VIP
VIP
Posts: 350
Joined: 19.01.2019
Reputation: 289 (+289/−0)
Loyalty: 253 (+253/−0)
With us: 1 year 5 months
Location: Expat Aussie in US
Flag: Australia

Unread post #87by wombat457 » 12.03.2019, 18:19

That is a shame and makes me wonder what all the fuss about this Update was all about.
Cheers Mate ...
Tony

Avatar
SmOkInJoE347
VIP
VIP
Posts: 10
Joined: 31.01.2017
Age: 58
Reputation: 3 (+3/−0)
Loyalty: 13 (+13/−0)
With us: 3 years 5 months
Location: Shropshire, England.
Flag: Great Britain

Request

Unread post #88by SmOkInJoE347 » 09.04.2019, 23:40

Hello peeps....
I was wondering if there's any way to make the KW emblem on the grill light up in a future update, like it does on the T908 ?

Avatar
Mr_Snow
VIP
VIP
Posts: 22
Joined: 13.04.2016
Reputation: 10 (+10/−0)
Loyalty: 63 (+63/−0)
With us: 4 years 2 months
Flag: Australia

Unread post #89by Mr_Snow » 27.04.2019, 15:27

where is the panel_wood.dds hiding, cause it's not using the one under the k108\usertex, nor k200\usertex nor ken908\interior\textures_eu
the file is there but the model is using either another .dds file or it's located in one of the other .scs parts

any help would be appreciated

Avatar
Topic author
Admin-RTA
Administrator
Administrator
Posts: 1271
Joined: 04.04.2016
Reputation: 1453 (+1459/−6)
Loyalty: 487 (+494/−7)
With us: 4 years 3 months
Flag: Russia
Contact:

Unread post #90by Admin-RTA » 27.04.2019, 17:31

Hello
vehicle/truck/k108/textures_int/panel_wood.dds

Avatar
Mr_Snow
VIP
VIP
Posts: 22
Joined: 13.04.2016
Reputation: 10 (+10/−0)
Loyalty: 63 (+63/−0)
With us: 4 years 2 months
Flag: Australia

Unread post #91by Mr_Snow » 27.04.2019, 23:31

Thank you :class:

Avatar
NTechnicsGTS
Прохожий
Прохожий
Posts: 9
Joined: 14.05.2016
Reputation: 1 (+1/−0)
Loyalty: 6 (+6/−0)
With us: 4 years 1 month
Location: Липецк
Flag: Russia

Unread post #92by NTechnicsGTS » 04.05.2019, 08:51

Добрый день!

1. При установке кабины AERODYNE A LHD нет возможности установить выхлоп dim при любых сочетаниях tryba_1, tryba_a, tryba_b и spoiler. При установленной кабине AERODYNE B LHD выхлоп dim можно установить.
2. Хотелось бы в моде увидеть поддержку актуальных схем раскрасок грузовика, если это затратно, хотя прикрутите возможность смены цветов в схеме раскраски, чтобы хоть как-то выдержать в одной цветовой гамме грузовик и личный прицеп.
3. При тюнинге грузовике разнесите пжл отображение точек воздействия по видам. Т.е. точки изменения интерьера видны только в виде изнутри и внешние точки в таком виде не видны.
Спасибо.

Avatar
Teddy_PL
VIP
VIP
Posts: 75
Joined: 06.09.2017
Age: 26
Reputation: 9 (+9/−0)
Loyalty: 32 (+32/−0)
With us: 2 years 9 months
Location: Capital PL
Flag: Poland

ETS 2 Kenworth K108 v.2.4 Dx9 and Dx11.

Unread post #93by Teddy_PL » 12.06.2019, 15:26

I caught a few mistakes in Ats and Ets2.

Ats:

In the configuration of the 6x2 chassis, the rear axle is raised (I know hardly anyone chooses this configuration :P) when the axle is raised and parked, for example, in his garage, extinguish the engine and go to the profile selection menu (also after turning the game off and on) and enter back then, then when the truck fires, I will run the gear and try to drive it, it will go as if it had a manual brake of some 20km/h (and it does not), only after leaving and lifting back the truck goes normally.

I also reported this error in previous updates because it was also the case.

Ets 2

After configuring and buying a truck when I change into it, I will take a moment to look at it from the outside, unfortunately after some time I am thrown from the game to the desktop with the error given below.

Code: Select all

00:05:03.474 : <ERROR> f:\build_bot\ssd_win_slave\final_build_ets2_135_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(491): ??A?$array_t@Ur_buffer_segment_t@prism@@@prism@@QEAAAEAUr_buffer_segment_t@1@_K@Z: Index outside array boundaries.

 
Tested on the version of the game Ets 2 1.35.1.1s. on Dx9 and Dx11 experimentally, Ats 1.35.1.3s Dx9.

Avatar
room217au
VIP
VIP
Posts: 293
Joined: 29.06.2016
Reputation: 84 (+84/−0)
Loyalty: 95 (+95/−0)
With us: 4 years
Flag: Australia

interior_camera_oculus error

Unread post #94by room217au » 12.06.2019, 15:47

Just downloaded K108 v2.4
Thanks for the update.
Dropped all 3 parts of truck into mod folder, and ran the game.
The truck doesn't show up in truck dealer (Kenworth or Mod Truck Dealer) because of this:

Code: Select all

00:00:13.456 : <ERROR> [unit] File '<C:/Users/LightingGuy/Documents/American Truck Simulator/mod/ETS2_KW_K108_RTA-Mods_v2.4_Part2.scs | >/def/vehicle/truck/ken108/data.sii':
00:00:13.456 : <ERROR> [unit] The unit 'vehicle.ken108' of type 'accessory_truck_data' has dangling pointer (to 'camera.interior.volvo.fh16_09.oculus') in the attribute named 'interior_camera_oculus'.
00:00:13.456 : <ERROR> [unit] File '<C:/Users/LightingGuy/Documents/American Truck Simulator/mod/ETS2_KW_K108_RTA-Mods_v2.4_Part2.scs | >/def/vehicle/truck/ken108/data.sii':
00:00:13.456 : <WARNING> [unit] The pointer to 'camera.interior.volvo.fh16_09.oculus' looks like dangling pointer.
00:00:13.456 : <ERROR> load_unit() - Failed to load units from file (/def/vehicle/truck/ken108/data.sii)
Two wrongs don't make a right, but three lefts.. do.

Avatar
Topic author
Admin-RTA
Administrator
Administrator
Posts: 1271
Joined: 04.04.2016
Reputation: 1453 (+1459/−6)
Loyalty: 487 (+494/−7)
With us: 4 years 3 months
Flag: Russia
Contact:

Unread post #95by Admin-RTA » 12.06.2019, 15:52

room217au, Hello
Have you installed the ETS2 version in ATS ???

Avatar
room217au
VIP
VIP
Posts: 293
Joined: 29.06.2016
Reputation: 84 (+84/−0)
Loyalty: 95 (+95/−0)
With us: 4 years
Flag: Australia

Unread post #96by room217au » 12.06.2019, 15:55

hahahahahaha
I just logged back in to say that's exactly what I did.
My bad.

Added after 44 minutes 9 seconds:
Can't change steering wheel in K108?
What does "no mirror" mean?
Two wrongs don't make a right, but three lefts.. do.

Avatar
Topic author
Admin-RTA
Administrator
Administrator
Posts: 1271
Joined: 04.04.2016
Reputation: 1453 (+1459/−6)
Loyalty: 487 (+494/−7)
With us: 4 years 3 months
Flag: Russia
Contact:

Unread post #97by Admin-RTA » 12.06.2019, 18:16

demo k108 t5.jpg
demo k108 t5-1.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Avatar
simonsk
VIP
VIP
Posts: 40
Joined: 18.08.2016
Reputation: 10 (+10/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 3 years 10 months
Flag: Germany

Unread post #98by simonsk » 12.06.2019, 19:02

Can you please add this tank to the K108?

tank.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Avatar
Teddy_PL
VIP
VIP
Posts: 75
Joined: 06.09.2017
Age: 26
Reputation: 9 (+9/−0)
Loyalty: 32 (+32/−0)
With us: 2 years 9 months
Location: Capital PL
Flag: Poland

Unread post #99by Teddy_PL » 18.06.2019, 02:24

Teddy_PL wrote:
Ets 2

After configuring and buying a truck when I change into it, I will take a moment to look at it from the outside, unfortunately after some time I am thrown from the game to the desktop with the error given below.

Code: Select all

00:05:03.474 : <ERROR> f:\build_bot\ssd_win_slave\final_build_ets2_135_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(491): ??A?$array_t@Ur_buffer_segment_t@prism@@@prism@@QEAAAEAUr_buffer_segment_t@1@_K@Z: Index outside array boundaries.


Tested on the version of the game Ets 2 1.35.1.1s. on Dx9 and Dx11 experimentally, Ats 1.35.1.3s Dx9.


When it comes to this mistake, after a deeper examination of why this happened, it resulted from the fashion from Jazzycat to the semi-trailer.
This mod, as you know, adds a lot of different types of semitrailers not only to orders but also to AI traffic, hence my computer was not able to load this large number of trailers in AI traffic in combination with a very good quality truck (although I have very good equipment and no this should happen).
After deactivating the fashion, I can easily change into a truck and test it. :)
Also, it is not the fault of the RTA fashion only for my inattention to be checked carefully, so this error can be made to be resolved. :P

As for the other bugs reported, Range T and Kenworth k108 remain unchanged.

Avatar
NTechnicsGTS
Прохожий
Прохожий
Posts: 9
Joined: 14.05.2016
Reputation: 1 (+1/−0)
Loyalty: 6 (+6/−0)
With us: 4 years 1 month
Location: Липецк
Flag: Russia

Unread post #100by NTechnicsGTS » 30.06.2019, 09:38

Можно ли как-то решить проблему невозможности прицепить некоторые виды прицепов? Если изменить масштаб модели нет возможности, то можно добавить на задние оси функционал подъема оси, чтобы регулировать высоту сцепного устройство на момент сцепки с прицепом.


Return to “Kenworth K108”

Who is online

Users browsing this forum: 1 guest