• Print view
If You do not receive an email after registering ,check your spam folder in Your mailbox .
Auto registration in the queue from 5 minutes to 12 hours


If you have problems logging on the forum, write your message in the technical support forum
Registration is not required


Technical support Forum

KW K200 v14.0 - v15.0 WIP

Avatar
Admin-RTA
Administrator
Administrator
Posts: 1381
Joined: 04.04.2016
Reputation: 1733 (+1739/−6)
Loyalty: 472 (+479/−7)
With us: 3 years 6 months
Flag: Russia

Unread post #101by Admin-RTA » 14.09.2019, 15:50

FRANK_WOT, Hello
version 15.0 is already ready for beta test. We are preparing files for sending
Information is on the site and facebook

Avatar
willy1962
VIP
VIP
Posts: 141
Joined: 27.06.2016
Reputation: 28 (+28/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 3 years 3 months
Flag: Netherlands

Unread post #102by willy1962 » 16.09.2019, 10:52

is only ETS2 for beta or for ATS to ?

Avatar
Admin-RTA
Administrator
Administrator
Posts: 1381
Joined: 04.04.2016
Reputation: 1733 (+1739/−6)
Loyalty: 472 (+479/−7)
With us: 3 years 6 months
Flag: Russia

Unread post #103by Admin-RTA » 16.09.2019, 11:24

willy1962,
Kenworth K200 v15.0 LHD ATS beta testing september 16-17 - updated to version 1.35х the update is ready to be sent dx9 and dx11
Kenworth K200 v15.0 LHD-RHD ETS2 beta testing september 15 - updated to version 1.35х the update is ready to be sent dx9 and dx11

Avatar
FRANK_WOT
VIP
VIP
Posts: 82
Joined: 16.04.2016
Reputation: 63 (+63/−0)
Loyalty: 75 (+81/−6)
With us: 3 years 5 months
Flag: South Africa

Unread post #104by FRANK_WOT » 17.09.2019, 22:54

Admin-RTA wrote:FRANK_WOT, Hello
version 15.0 is already ready for beta test. We are preparing files for sending
Information is on the site and facebook
Thanks a lot! :class:

Avatar
willy1962
VIP
VIP
Posts: 141
Joined: 27.06.2016
Reputation: 28 (+28/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 3 years 3 months
Flag: Netherlands

Unread post #105by willy1962 » 19.09.2019, 19:31

how can I paint the bumpar of the K200 flat.
with red / white stripes special transport bumpar.

Avatar
GUEGUE
VIP
VIP
Posts: 7
Joined: 19.07.2016
Reputation: 3 (+3/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 3 years 2 months
Flag: Austria

Unread post #106by GUEGUE » 22.09.2019, 19:15

He guys, need help. I bought this rig and the part 1 is missing in my file ;(

Avatar
Admin-RTA
Administrator
Administrator
Posts: 1381
Joined: 04.04.2016
Reputation: 1733 (+1739/−6)
Loyalty: 472 (+479/−7)
With us: 3 years 6 months
Flag: Russia

Unread post #107by Admin-RTA » 22.09.2019, 19:33

GUEGUE, Hello
files updated in mega.download again
I'm sorry for the error

Avatar
GUEGUE
VIP
VIP
Posts: 7
Joined: 19.07.2016
Reputation: 3 (+3/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 3 years 2 months
Flag: Austria

Unread post #108by GUEGUE » 22.09.2019, 19:48

Thx Admin-RTA ;)

Avatar
willy1962
VIP
VIP
Posts: 141
Joined: 27.06.2016
Reputation: 28 (+28/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 3 years 3 months
Flag: Netherlands

Unread post #109by willy1962 » 22.09.2019, 21:44

it looks the engine has lost power in 15.0
its not comming in his speed.
and the engine make to much sound you can hear its makes to much rpm.
in the 14.3 version with the same set-up no problems.
it don`t matters if I use 6X4 or the 8X4
-K200 flatroof
- cummins ISX 720 PK
-Eaton fuller 18-speed no retarder

Avatar
Admin-RTA
Administrator
Administrator
Posts: 1381
Joined: 04.04.2016
Reputation: 1733 (+1739/−6)
Loyalty: 472 (+479/−7)
With us: 3 years 6 months
Flag: Russia

Unread post #110by Admin-RTA » 22.09.2019, 23:13

willy1962, Hello
in version 15.0 there were no changes in engines and sounds
Perhaps you have an error in the files. During the testing of ETS2 there were errors and we fixed them and replaced the files in mega for everyone. If you are using the beta version, download the files again for ETS2

Avatar
GUEGUE
VIP
VIP
Posts: 7
Joined: 19.07.2016
Reputation: 3 (+3/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 3 years 2 months
Flag: Austria

Unread post #111by GUEGUE » 23.09.2019, 10:30

Wow, this rig is great, love it. I found some little things need to be fixed.

The seat insert 2 seems to have missing texture.
The original dashboard dds in the texture_int. and the one from the speed km scs are showing both km , none of them mph.

This questions don´t have to do anything with the function of the mod. It´s only a privat thing. Is there a way to clean the glass? To be honest, i don´t like this dirty look on it.

Greetings to all drivers

Avatar
willy1962
VIP
VIP
Posts: 141
Joined: 27.06.2016
Reputation: 28 (+28/−0)
Loyalty: 0 (+0/−0)
With us: 3 years 3 months
Flag: Netherlands

Unread post #112by willy1962 » 23.09.2019, 10:41

I forget to mention its in ATS in ETS2 I haven`t test it yet.
but I have download the files again, when I saw the files where deleted at mega.

Avatar
Gordon Gekko
VIP
VIP
Posts: 14
Joined: 08.04.2016
Reputation: 5 (+5/−0)
Loyalty: 2 (+2/−0)
With us: 3 years 6 months
Flag: Germany

Unread post #113by Gordon Gekko » 23.09.2019, 14:14

Hi, i found this bug in the ETS2 Version of V15.
I used a clean game, only your mod is running.

There is missing a mat file.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Avatar
room217au
VIP
VIP
Posts: 255
Joined: 29.06.2016
Reputation: 81 (+81/−0)
Loyalty: 87 (+87/−0)
With us: 3 years 3 months
Flag: Australia

Unread post #114by room217au » 23.09.2019, 14:19

The truck model is 57Mb?
sigh.
Two wrongs don't make a right, but three lefts.. do.

Avatar
Admin-RTA
Administrator
Administrator
Posts: 1381
Joined: 04.04.2016
Reputation: 1733 (+1739/−6)
Loyalty: 472 (+479/−7)
With us: 3 years 6 months
Flag: Russia

Unread post #115by Admin-RTA » 23.09.2019, 15:04

Gordon Gekko,
Hello
this is not a truck problem but dlс


Return to “Kenworth K200”

Who is online